2024.04.09.

SZAVAZZ A GÖRÖGKATOLIKUS MÚZEUM ÉPÜLETÉRE!

A Média Építészeti Díja közönségdíjára jelölték a Görögkatolikus Múzeum épületét.

„A Média Építészeti Díja célja, hogy a nemzetközi és hazai szakmai közéletben megerősítse a legkiválóbb alkotások jelenlétét, és a média jeles képviselőinek segítségével megismertesse az érdeklődő nagyközönséget a legizgalmasabb magyar épületekkel és tervekkel. A kétfordulós versenyen egy szakmai és egy médiazsűri is értékeli a befutott alkotásokat, ráadásul a közönség is szavazhat épület, terv, és épített környezet kategóriában.” – írja a MÉD honlapja.

Az elismerésért 10 épület versenyez. A közönségnek lehetősége nyílik 1-től 10-ig pontozni a neki tetsző épületet.

Aki még nem járt a Görögkatolikus Múzeumban, azok se maradjanak távol a szavazástól. Egyházunk legújabb kulturális intézményét az itt látható fotók segítségével mutatjuk be, és lelkesítünk mindenkit a szavazásra.

A szavazatokat a következő linken adhatják le november 4-ig!

A Görögkatolikus Múzeum a 7. a bemutatott épületek sorában.

Támogassuk görögkatolikus egyházunk elismertségét, és adjunk 10 pontot a Görögkatolikus Múzeum épületére!

Szavazás menete: a linkre kattintás után csak az e-mail címünket kell elküldeni. A visszaigazoló e-mail-ben lévő linkről indíthatjuk a szavazást: minden kategóriában minden más épületre, tervre adnunk kell 1 pontot legalább. A szavazatokat akkor fogadja be a rendszer, ha az oldal alján található piros SZAVAZÁS gombra kattintunk.

A múzeumról Hulesch Máté, az Építészfórum szerzője és szerkesztője írását A szent és a profán diszkrepanciája címmel ITT olvashatják el.

Szöveg: dr. Szabó Irén 

Fotó: Palkó György

Kiállítások